Кривий Ріг До сайту

Возив дівчат до «клієнтів» і продавав наркотики: у Кривому Розі судитимуть поліцейського-сутенера

Влітку 2023 року правоохоронець організував незаконний «бізнес» у Кривому Розі. Він знаходив дівчат для проституції і продавав наркотики. В місяць зловмисник мав приблизно 1,5 млн грн заробітку.

Реклама

Повідомляє Інформатор із посиланням на ДБР.

Правоохоронець залучив двох цивільних і почав розвивати секс-індустрію в Кривому Розі.

Реклама

У липні 2023 року правоохоронець «пішов на лікарняний» та на службу більше не виходив. Замість лікування вирішив заробити гроші на організації бізнесу з надання жінками інтимних послуг. Помічники поліцейського почали вербувати місцевих жінок віком від 18 до 35 років для зайняття проституцією. З кожною дівчиною правоохоронець особисто проводив співбесіди, лише після цього їх брали в «штат працівників».

Вартість послуг встановили на рівні 3–4,5 тис. гривень за годину, а клієнтів для повій шукали через оголошення у соціальних мережах.

Після узгодження всіх деталей, правоохоронець на спеціально орендованому автомобілі розвозив дівчат по саунах та приватним будинкам, де на них вже чекали «клієнти». Нерідко такі вояжі були у комендантську годину. Аби уникати зайвих питань від патрульних, або ж військових, правоохоронець прикривався своїм посвідченням. Також він відповідав і за безпеку своїх «працівниць», чекаючи закінчення сеансу поблизу місць замовлення.

Реклама

Разом з інтимними послугами, за додаткову 1 тис. гривень, у нього можна було придбати ще й дозу метамфетаміну.

Дохід правоохоронця складав близько 1,5 млн грн на місяць.

Під час одержання коштів з чергового клієнта правоохоронці затримали фігурантів. У ході обшуків в них вилучено готівку, гаджети з листуванням та наркотики, а в телефоні правоохоронця-зловмисника ще й відео з дитячою порнографією.

Реклама

Наразі вже звільнений правоохоронець обвинувачується у сутенерстві, вчиненому щодо кількох осіб, повторно, організованою групою та в умисному зберіганні дитячої порнографії без мети збуту чи розповсюдження (ч. 3 ст. 303, ч. 1 ст. 301-1 КК України).

Двоє цивільних спільників обвинувачуються у сутенерстві, вчиненому щодо кількох осіб, повторно, організованою групою та в незаконному придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропної речовини, вчиненому повторно (ч. 3 ст. 303, ч. 1 ст. 307, ч. 2 ст.307 КК України).

Санкція статей передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років з конфіскацією майна.

Реклама

Справу скерували до суду.

Правоохоронці затримали сутенера «на гарячому»

Правоохоронець втягував дівчат з Кривого Рогу у проституцію

Раніше Інформатор повідомляв, що росіянку, яка відсиділа у в‘язниці Дніпропетровської області за втягування дівчат у проституцію депортували. Також Інформатор повідомляв, що керівництво Департаменту міграційної поліції “кришувало” проституцію.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко