Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Отримав важке поранення в Курській області через три місяці після мобілізації: в лікарні загинув гірник з Кривого Рогу

Кривий Ріг втратив мужнього захисника Максима Володимировича Фоменка. 29 серпня він отримав важке поранення під час ворожих обстрілів в районі населеному пунктів Борки, що в Курській області. 2 вересня, перебуваючи у КПП “Сумська обласна клінічна лікарня”, Максим Фоменко помер. Йому було 42 роки.

Трагічну звістку повідомили на сторінці АТ “Криворіжзалізрудком“, – передає Інформатор.

Максим Володимирович народився 14 грудня 1981 року у Кривому Розі. Після закінчення школи навчався в Професійно-технічному училищі №29 за спеціальністю “Електрогазозварник”. Виробничу практику проходив учнем електрогазозварника дільниці №12 шахти “Покровська” Криворізького залізорудного комбінату. Після отримання диплома у 2000 році працевлаштувався на наше підприємство, де і проходив практику.

Максим Фоменко працював електрогазозварником дільниці №12. У 2005 році був переведений на посаду кріпильника дільниці №11 шахти “Покровська”. Потім чоловік працював прохідником дільниці №7 (гірничо-капітальних робіт) проходки шахти “Покровська” шахтобудівельного управління.

“Максим обожнював свою роботу, передавав здобуті знання і навички молодшим колегам, самовіддано працював на Криворізькому залізорудному комбінаті. Користувався заслуженою повагою як серед колег, так і керівництва шахтобудівельного управління й підприємства”, – згадують співробітники КЗРК.

4 червня 2024 року Максима Володимировича призвали до лав Збройних Сил України. Він ніс службу кулеметником кулеметного взводу роти вогневої підтримки військової частини А4706. На жаль, 2 вересня криворіжець загинув.

У Максима залишилася дружина Наталія Валентинівна і донька Тетяна. 

Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким полеглого Героя.

Раніше Інформатор повідомляв, що військовий з Кривого Рогу загинув виводячи  побратимів з оточення. Також ми писали, що на Харківщині загинув досвідчений горновий з Кривого Рогу.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору