Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Під Бахмутом загинув доброволець з Кривого Рогу

Максим Васильович Лєтунов з Кривого Рогу добровільно пішов захищати Україну. На жаль 17 серпня 2024 року він загинув. Серце захисника зупинилося в запеклих боях на Донеччині. 

Повідомляє Інформатор із посиланням на рудник “Суха Балка“.

У цивільному житті Максим Лєтунов працював на руднику “Суха Балка”. Обіймав посаду машиніста електровоза шахтобудівельного управління.

Від початку повномасштабного вторгнення гірник підприємства добровільно став на захист країни. Казав: “Якщо війна, то треба захищати”. Спочатку Максим служив під Києвом кулеметником, потім пройшов підготовку на сапера й поїхав у складі моторизованої бригади на схід.

“Був не багатослівним, говорив, що у нього все гаразд. І рідні розуміли це, оскільки на тому напрямку завжди було гаряче й небезпечно… Максим був дуже відповідальним працівником, мав непохитний авторитет серед машиністів електровоза, завжди міг допомогти та підказати у разі чого”, – згадують колеги.

Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким полеглого Героя.

Раніше Інформатор повідомляв, що на війні загинув молодий боєць з Кривого Рогу. Також ми писали, що в боях із ворогом загинули співробітники “АрселорМіттал Кривий Ріг” Іван ГайченяМикола Приставка і Олександр Шередка, Сергій Шевченко, Віталій Свізєв.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору