Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

В Курській області загинув досвідчений сталевар з Кривого Рогу

19 серпня під час боїв на території рф загинув Віталій Свізєв. Серце захисника зупинилося внаслідок ворожого обстрілу в районі населеного пункту Спальне Суджанського району Курської області. У цивільному житті Віталій працював на «АрселорМіттал Кривий Ріг».

Повідомляє Інформатор із посиланням на газету “Металург”.

Віталій Свізєв близько 15 років життя віддав металургії. Працював старшим сталеваром у конвертерному цеху. Колеги дуже тепло відгукуються про Віталія. Говорять про нього, як про майстра своєї справи.

«Віталій був старшим сталеваром. Старшими сталеварами стають лише найкращі, саме таким він і був. Працьовитий, сумлінний… А ще старший сталевар – це права рука майстра, тобто він ще й організовував роботу колег. Віталій користувався авторитетом у цеху. Він завжди був спокійним, врівноваженим, впевненим у собі, і ця впевненість передавалася товаришам по роботі. Віталій став на захист України. А нещодавно в цех прийшла страшна звістка про його загибель. Це непоправна втрата для нас», – говорить Дмитро Коваль

Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким полеглого Героя.

Раніше Інформатор повідомляв, що на війні загинув молодий боєць з Кривого Рогу. Також ми писали, що в боях із ворогом загинули співробітники “АрселорМіттал Кривий Ріг” Іван ГайченяМикола Приставка і Олександр Шередка.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору