Кривий Ріг До сайту

У Кривому Розі з багатоповерхівок випали двоє людей: один містянин не вижив

У Кривому Розі протягом двох днів з вікон багатоповерхівок випали двоє містян. На жаль, один з цих випадків став летальним. Медикам не вдалося врятувати чоловіка.

Реклама

Про це повідомив медик Артур Кривець, – передає Інформатор.

Вночі 28 серпня до «швидкої» надійшов виклик з приводу чоловіка, який впав з висоти у Тернівському районі. Прибувши на місце трагедії медики встановили, що молодий чоловік впав з 4-го поверху багатоповерхівки. Фельдшер терміново почали надання медичної допомоги пацієнту, що перебував у вкрай важкому стані. Але на жаль, чоловіка не вдалося врятувати.

Реклама

Вже наступного дня, рано вранці 29 серпня, у Центрально-Міському районі Кривого Рогу з балкону на 3-му поверсі випала нетвереза 31-річна жінка. Медики, які прибули на виклик оперативно надали першу допомогу постраждалій з важкою кататравмою (травма при падінні з висоти) і ознаками алкогольного сп’яніння та терміново доставили її до Криворізької міської клінічної лікарні.

Нагадаємо, що у Кривому Розі працює телефон довіри: 0800300265. Також в Україні є гаряча лінія запобігання самогубства та підтримки психічного здоров’я: 7333.

Раніше Інформатор повідомляв, що у Кривому Розі 16-річна дівчина випала з вікна багатоповерхівки. Також ми писали, що у Кривому Розі малюк випав з вікна 2-го поверху.

Реклама

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

 

Реклама

Олена Шевченко