Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

У Кривому Розі за день в ліфтах застрягла рекордна кількість людей

В Україні зберігається дефіцит електроенергії. Тому в усіх регіонах, зокрема й на Дніпропетровщині застосовуються стабілізаційні відключення світла. Під час відключень світла у багатоповерхівках зупиняються ліфти.

Так 30 серпня у Кривому Розі під час відключення світла у ліфтах застрягла рекордна кількість людей, – повідомляє Інформатор із посиланням на “Контакт-центр керуючих компаній”.

Перед тим, як зайти у ліфт треба пересвідчитися, що не розпочалося відключення електроенергії, адже існує висока вірогідність того, що підйомник може зупинитися в будь який момент.

“Сьогодні, 30 серпня, застрягла рекордна кількість людей у ліфтах. Про кожне наступне відключенню електроенергії ми попереджаємо Вас і закликаємо в зазначений час не користуватися підйомниками”, – пишуть комунальники.

Якщо ж Ви опинилися в зачиненому ліфту треба виконати інструкцію оператора та очікувати на фахівця,  який вас звільнить.

Раніше Інформатор повідомляв, як зберігати воду і продукти під час перебоїв з електро- і водопостачанням. Також ми писали, що у Кривому Розі лікують дівчину, яка стрибнула у шахту ліфта.

Олена Шевченко

Нагору