Кривий Ріг До сайту

Помер викладач Криворізького національного університету

30 серпня пішов у засвіти кандидат технічних наук, доцент Сергій Михайлович Чухарєв. Майже 7 років він був викладачем кафедри розробки рудних родовищ корисних копалин в КНУ. Сергію Михайлову навіки 66 років.

Реклама

Повідомляє Інформатор із посиланням на офіційний сайт КНУ.

Сергій Михайлович народився 17 квітня 1958 року у Кропивницькому.У 1975 році закінчив загальноосвітню школу №75 у Кривому Розі. Вищу освіту Сергій Чухарєв отримав у Криворізькому гірничорудному інституті. Там здобув кваліфікацію гірничого інженера-будівельника. Отримавши науковий ступінь кандидата технічних наук з 2013 року по 2019 рік працював доцентом кафедри розробки рудних родовищ корисних копалин у Криворізькому національному університеті.

Реклама

“Сергій Чухарєв був відданим науковцем, талановитим викладачем, організатором та чудовою людиною, який зробив значний внесок у розвиток науки та освіти. За час своєї кар’єри він здобув безмежну повагу серед колег і студентів завдяки своїй професійності, доброзичливості та готовності завжди підтримати і поділитися знаннями. Його наукові роботи, що охоплюють широкий спектр тем, завжди відзначалися глибиною думки та новаторським підходом. Виховавши не одне покоління студентів-гірників, Сергій Михайлович сприяв їхньому розвитку як майбутніх фахівців та особистостей і залишив незабутні спогади та теплоту в їх серцях. Його передчасна смерть стала тяжкою втратою для всієї наукової спільноти та колективів, де він працював. Ми завжди будемо пам’ятати Сергія Михайловича як людину високої моралі, яскравого інтелекту та безмежної доброти”, – пишуть колеги викладача.

Висловлюємо щирі співчуття родині та близьким Сергія Михайловича.

Раніше Інформатор повідомляв про смерть викладача Криворізького педагогічного університету. Також ми писали, що помер колишній директор криворізької гімназії №51.

Реклама

Олена Шевченко

Реклама