Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Підлітки побили і зґвалтували палкою 12-річного хлопця на Полтавщині: батьки кривдників відбулися штрафом

Жахлива подія сталася у Полтавській області. У селі Котельва троє юнаків знущалися з 12-річного хлопця. Його побили та зґвалтували палкою.

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на омбудсмена Дмитра Лубінця.

За даними омбудсмена, подія сталася ще в середині червня цього року. І лише коли вона набула суспільного розголосу, 5 серпня правоохоронні органи ніби то дізналися про цей факт та внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Вони не розпочали досудового розслідування, а склали адміністративні протоколи на батьків двох хлопців. Батьки відбулися штрафом 850 грн! Третього хлопця на той час навіть не намагались встановити.

“З яких це пір факти сексуального насильства над дітьми не розслідуються правоохоронними органами в межах кримінального провадження?” – пише Лубінець.

Омбудсмен терміново підготував лист до керівництва Національної поліції з вимогою провести службове розслідування та притягнути винних до відповідальності.

Раніше Інформатор повідомляв про розбещення сусідом двох маленьких дівчаток у Дніпропетровській області. Також ми писали про педофіла з Кривого Рогу, який зґвалтував дівчинку.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору