Кривий Ріг До сайту

В зруйнованому росіянами готелі “Аврора” мали б оселитися футболісти “Шахтаря”

1 вересня у Кривому Розі запланований футбольний матч “Шахтар” – “Кривбас”. Футболісти гірників мали б розташуватися в готелі “Аврора”. Проте в ніч на 27 серпня росіяни вдарили ракетою по будівлі зруйнувавши її вщент. На момент удару футболісти ще не заселилися в готель.

Реклама

Повідомляє Інформатор із посиланням на сайт Tribuna.com.

“Кривбас” повідомив, що матч 5-го туру УПЛ проти “Шахтаря” відбудеться 1 вересня у Кривому Розі, як і було заплановано. “Шахтар” вже знайшов новий готель та підтвердив, що матч відбудеться 1 вересня у Кривому Розі.

Реклама

Генеральний директор “Шахтаря” Сергій Палкін прокоментував удар ракетою по готелю в Кривому Розі, де мали проживати футболісти та тренерський штаб гірників перед матчем з “Кривбасом”.

“Перш за все, “Шахтар” співчуває і висловлює слова підтримки сімʼям загиблих. Руйнуючи наші міста, росія вкотре показала своє справжнє обличчя країни терориста. По-друге, щодо нашого матчу з “Кривбасом”. Звичайно, відреагували всі емоційно, але це наші реалії. Жахливо, що люди живуть у таких умовах щодня. Маємо бути сильними, треба рухатися далі. Наша присутність у місті – це підтримка вболівальників, тому, попри новини, готуємося до матчу і до поїздки в Кривий Ріг. Керуємося регламентом та інформацією від УПЛ, УАФ та інших органів, які ухвалюють рішення щодо проведення матчів”, – сказав Палкін.

Раніше Інформатор повідомляв, що в готелі “Аврора” загинуло четверо осіб. Також ми писали, що «прильот» у Кривому Розі було чутно в прямому ефірі телемарафону.

Реклама

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Реклама