Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

У Кривому Розі чоловік публікував пости з комуністичною символікою

Чергового поціновувача «радянщини» виявили у Кривому Розі. Ностальгуючи за минулим чоловік ділився фотографіями з комуністичною символікою у соцмережі. Тепер чоловік піде під суд.

Повідомляє Інформатор із посиланням на Криворізьке районне управління поліції.

Для публікації радянських символіки 59-річний чоловік використовував свій акаунт у забороненій в Україні соціальній мережі.

Поліцейські встановили, що протягом тривалого часу фігурант поширював дописи з агітацією за комуністичний режим та фотографіями забороненої символіки.

16 серпня правоохоронці провели обшуки в помешканні чоловіка та вилучили комп’ютерну техніку, яку направили на експертизу.

22 серпня слідчі повідомили правопорушнику про підозру за ч. 1 ст. 436-1 (виготовлення, поширення комуністичної, нацистської символіки та пропаганда комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів) Кримінального кодексу України.

26 серпня обвинувальний акт скеровано до суду.

Пости у забороненій соцмережі

Криворіжець пропагував комуністичний тоталітарний режим

Раніше Інформатор повідомляв, що мешканець Дніпропетровської області працював на росію і шпигував за українськими військовими. Також ми писали, що у Кривому Розі переховувалася зрадниця, яка допомогла ворогу захопити Авдіївку.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору