Кривий Ріг До сайту

Пʼяний підліток втратив свідомість посеред вулиці: хлопця рятують медики Дніпропетровської області

Підлітковий алкоголізм – це велика проблема не тільки для родини. Так нещодавно перехожі помітили хлопця з травмою голови на дорозі посеред вулиці Дніпра. Виявилося, що він був у стані алкогольного спʼяніння.

Реклама

Про випадок написав медик Владислав Боднюк, – передає Інформатор.

У Дніпрі 16-річний хлопець в сильному алкогольному спʼянінні з черепно-мозковою травмою лежав прямо на тротуарі. Чоловік і жінка, які викликали «швидку» також були пʼяні.

Реклама

Прибулі на місце виклику медики встановили, що у хлопця закрита черепно-мозкова травма. Ймовірно від сильного спʼяніння пацієнт впав і вдарився потилицею.  Підлітка терміново доставили у дитячу лікарню.

«Пиятика — страшна проблема українського суспільства. Причини, через які дитина стала випивати, можуть бути різними. Найчастіше поштовхом до пляшки може стати сім’я або суспільство, в якому підліток розвивається і росте. Будьте уважні до своїх дітей, підтримуйте дружні стосунки з ними, контролюйте їх поведінку», – наголошують медики.

Раніше Інформатор повідомляв, що у Дніпропетровській області дівчинка в навушниках потрапила під потяг. Також ми писали, що підліток за гроші від рф підпалив автівку військового у Дніпропетровській області.

Реклама

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко 

Реклама