Кривий Ріг До сайту

З Дніпропетровської області вивезли повну вантажівку мертвих собак: авто потрапило у ДТП

28 серпня близько 21:00 у Миколаєві зіштовхнулися Fiat Doblo та Renault Master. Під час оформлення ДТП правоохоронці виявили трупи собак у кузові Renault. «Вантаж» везли з Дніпропетровської області в Одесу.

Реклама

Повідомляє Інформатор із посиланням на поліцію Миколаївської області.

Під час складання адміністративних матеріалів за фактом ДТП, поліцейські з’ясували, що водій автомобіля Renault Master перевозив 339 кілограмів біологічних матеріалів померлих тварин та медичні відходи.

Реклама

Згідно з документами, керманич перевозив вантаж з Дніпропетровської області до Одеси для подальшої утилізації відходів. Отримувач вантажу – компанія, яка надає комплекс послуг у сфері поводження з відходами та екологічного обслуговування підприємств всієї країни.

Задля перевірки законності перевезення та дійсності наданої документації відомості про вказану подію слідчі Миколаївського районного управління внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 299 Кримінального Кодексу України «Жорстоке поводження з тваринами».

Автомобіль відправили в Одесу. За фактом перевезення трупів померлих тварин поліція розпочала кримінальне провадження.

Реклама

Раніше Інформатор повідомляв, що у Кривому Розі собаку викинули з машини. Також ми писали, що у Кривому Розі собака і її цуценя пробули близько місяця в зачиненій квартирі без їжі та води.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Реклама

Олена Шевченко