Кривий Ріг До сайту

Зросла кількість постраждалих під час атаки по Кривому Рогу

28 серпня, в день жалоби, ворог знову атакував Кривий Ріг. Росіяни знову поцілили у цивільну інфраструктуру. Попередньо, постраждали 9 осіб.

Реклама

Повідомляє Інформатор із посиланням на Раду оборони міста.

Внаслідок ракетного удару поранення отримали 9 осіб, усім їм надано необхідну допомогу. Зараз п’ятеро з них перебувають у лікарні, стан середньої тяжкості.

Реклама

Внаслідок підлого ворожого удару постраждало близько 10 багатоквартирних будинки, в яких порушена покрівля та понівечені вікна в квартирах та під’їздах, 2 заклади профосвіти, СТО, 3 адмінбудівлі, 3 об’єкти бізнесу, гуртожиток, АЗС, 232 автомобіля.

«Тим, чиї квартири постраждали, буде надано, як і після попередніх обстрілів, матеріальну допомогу від міста. Вже створено спеціальні комісії і вони ведуть роботу з визначення суми збитків у кожному випадку Пакет документів для оформлення допомоги мінімальний, щоб можна було зручно та швидко подати заявку. Після ухвалення рішення у районах документи передаються до міськвиконкому. Вже прийнято 4 заяви про надання матеріальної допомоги від міста за пошкоджене майно. Прийом триває. Допомога буде надана усім, хто того потребує», – йдеться у повідомленні.

Олена Шевченко 

Реклама