Кривий Ріг До сайту

До 33-ї річниці Незалежності України Укрпошта випустила марку «Все буде UA!»

23 серпня голова Ради оборони міста Олександр Вілкул та директор з розвитку мережі Дніпровського регіону АТ «Укрпошта» Станіслав Генюш взяли участь у погашенні нової марки у Кривому Розі.

Реклама

Кожного дня українці стають свідками і творцями історичних подій, а Укрпошта фіксує ці події на поштових марках. З перших днів повномасштабної війни такі тематичні марки є одним із своєрідних символів, що надихають на боротьбу, дають відчуття гордості та поваги до незламних воїнів, кожного українця.

До 33-ї річниці Незалежності Укрпошта підготувала святкову марку із зображенням України під гаслом «Все буде UA!». Марка виготовлена у формі мапи України, символізуючи собою національну єдність та цілісність країни.

Реклама

Як зазначається у повідомленні національного поштового оператора (https://www.ukrposhta.ua/ua/news/58149-vse-bude-ua-ukrposhta-vipustit-marku-do-dnja-nezalezhnosti): (https://www.ukrposhta.ua/ua/news/58149-vse-bude-ua-ukrposhta-vipustit-marku-do-dnja-nezalezhnosti) «У цій фразі, водночас стислий та глибокій, приховано пророцтво про наше майбутнє – ми витримаємо всі випробування, здобудемо перемогу і знову відбудуємо зруйновані ворогом міста й села. Україна розквітне, наче весняний сад після тривалої та холодної зими. Саме тому на поштовій марці, виконаній у жовто-блакитних кольорах, можна розгледіти весняні квіти, які, переплітаючись, створюють фразу «Все буде».

Голова Ради оборони міста Олександр Вілкул сказав: «Вітаю земляків з Днем Державного Прапора та Днем незалежності України! Хочу подякувати Укрпошті за такий чудовий подарунок до державних свят. Кожна марка, яку виготовляє Укрпошта, оригінальна та неповторна, багато з цих марок відомі у всьому світі. Ваші марки – це ще одна складова, я б сказав – мистецька, культурна, у великій боротьбі з ворогом».

Автором нового поштового випуску є художник Нікіта Тітов. Митець заклав багато сенсів та символізму в зображення марки «Все буде UA!». Тираж марки – 800 000 примірників.

Реклама

Директор з розвитку мережі Дніпровського регіону АТ «Укрпошта» Станіслав Генюш зазначив: «Ця марка є символічною. На зображенні  мати, яка плекає немовля. Це – наша ненька-Україна, яка плекає нашу Перемогу, волю  до Перемоги і символізує незламний народ, який обов’язково переможе у цій пекельній війні».

23 серпня продукцію випуску «Все буде UA!» можна придбати у відділеннях Укрпошти, філателістичних крамницях, а також онлайн у Поштовому маркеті.

Реклама

КП «Інститут розвитку міста Кривого Рогу»