Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Під Кривим Рогом немовля і підліток опинилися у вогняній пастці

20 серпня в Новопільській громаді загорівся будинок. В ньому знаходилося 11-місячне немовля і дівчинку 13-ти років. Діти заховалися, бо злякалися вогню.

Повідомляє Інформатор із посиланням на поліцію Дніпропетровської області.

Патрулюючи територію району, поліцейський офіцер Новопільської громади Андрій Бібік помітив сильне задимлення в одному із селищ громади.

Горіло поле, але вогонь швидко поширювався – охопив господарські приміщення одного з домоволодінь та вже почав підступати до житлового будинку.  Поліцейський викликав працівників ДСНС та вирішив перевірити, чи немає всередині людей. З’ясувалося, що у будинку ховалися налякані діти, які були у шоковому стані та не могли самостійно вийти. Не гаючи ні хвилини, він вивів з помешкання дітей.  Також, виходячи з двору, відв’язав двох собак, аби чотирилапі змогли врятуватися. 

Лічені хвилини знадобилися поліцейському для порятунку дітей, які опинилися в пастці з диму та вогню. На щастя, всі вціліли.

Раніше Інформатор повідомляв, що на пожежі у Кривому Розі загинув чоловік. Також ми писали, що у Кривому Розі горів ліс.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору