Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

В Курській області загинув боєць і провідний інженер з Кривого Рогу

11 серпня загинув молодший сержант Олексій Островський. Серце захисника зупинилося в боях із ворогом поблизу населеного пункту Кремяноє Курської області рф. Він працював на підприємстві «АрселорМіттал Кривий Ріг».

Повідомляє Інформатор із посиланням на газету «Металург».

Олексія мобілізували у січні 2023 року. У мирному житті він 22 роки працював на підприємстві «АрселорМіттал Кривий Ріг» на посаді інженера з автоматизованих систем керування технологічними процесами. Колеги називали його «Людина з великої літери». Він був провідним спеціалістом у своїй сфері.

«Олексій займався обслуговуванням автоматизованих систем керування кисневого виробництва «АрселорМіттал Кривий Ріг». Це дуже складна робота, яка вимагає багато знань і досвіду з програмування, радіоелектроніки, контрольно-вимірювальних приладів. Олексій добре в цьому розбирався, брався за найважчі завдання і якісно їх виконував. Він мав спокійний характер, був дуже позитивною людиною, міг підтримати розмову практично на будь-яку тему. Олексій був відмінним сім’янином. З ним ми не лише разом працювали, він був моїм найкращим другом. Нещодавно ми отримали звістку про його загибель. Особисто для мене це страшна непоправна втрата», – говорить начальник дільниці департаменту автоматизації технологічних процесів Сергій Алексашин.

На жаль, під час операції на території противника Олексія не стало. Він загинув в боях із ворогом.

Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким полеглого Героя.

Раніше Інформатор повідомляв, що військовий з Кривого Рогу загинув виводячи  побратимів з оточення. Також ми писали, що на Харківщині загинув досвідчений горновий з Кривого Рогу.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

 

 

Олена Шевченко

Нагору