Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Зеленський у Кривому Розі: мета візиту

Президент України Володимир Зеленський відвідав Кривий Ріг в рамках робочої поїздки. Він поспілкувався з очільниками громад і міст з приводу забезпечення мешканців водою. Також Зеленський з дружиною завітали до «Школи супергероїв» та однієї з лікарень.

Повідомляє Інформатор із посиланням офіційний на сайт Президента України.

Володимир Зеленський провів нараду з приводу забезпечення водою мешканців Нікопольщини і Криворіжжя та заслухав як працює новий магістральний водогін на гілках: ріка Інгулець – Південне водосховище, Марганець – Нікополь – Покров, Запоріжжя – Томаківка – Марганець, який має забезпечити  водою жителів Нікополя, Марганця, Покрова, Апостолового та Зеленодольська. Зеленський поцікавився, чи задоволені Криворіжці водою, після запуску водогону. На що в.о. мера міста Юрій Вілкул відповів позитивно.

«Дуже важливо, що тепер люди отримують воду. Дякую за спільну роботу, яка дала необхідний результат», – зазначив Володимир Зеленський.

Крім того, на нараді зазначили, що підвищення тарифів на воду для жителів Нікополя, Марганця, Покрова, Кривого Рогу, Апостолового та Зеленодольська не буде. Адже компенсацію на витрати візьме на себе держава.

«Люди в таких містах, як Марганець та Нікополь, у Криворізькому районі настраждалися через війну. У них не було води. Тому потрібно знайти правильний спеціальний підхід, підтримати людей», – наголосив Президент.

Також Зеленський з дружиною Оленою відвідали одну з лікарень Кривого Рогу і «Школу супергероїв», яка запрацювала в ній. Поспілкувалися з маленькими супергероями – учнями школи, які попри все продовжують здобувати знання.

«Важливо, що саме перед початком навчального року на Дніпропетровщині з’явився ще один освітній осередок, де маленькі пацієнти зможуть відчути себе як у звичайній школі. Тут є все необхідне для цього. Дякуємо кожному й кожній, хто працює для українських дітей, заради того, щоб вони попри все відчували себе дітьми», – каже Зеленський.

Раніше Інформатор повідомляв, що у Криворізькому районі шукають воду. Також ми розповідали, як у Кривому Розі пояснюють проблеми з водопостачанням.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору