Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

У Дніпропетровській області домашній тиран вдарив банкою вагітну жінку: плід завмер

Домашнє насильство може призвести до непоправного. Так, у Кам’янському чоловік вдарив жінку банкою в живіт. Потерпіла була на 6-му місяці вагітності.

Про це повідомила медикиня Лариса Буданцева, – передає Інформатор.

15 серпня близько 22:00 до “швидкої” звернулася вагітна 28-річна жінка. Чоловік вдарив її банкою і попав в нижню половину живота. Через якусь годину вона перестала відчувати рухи плоду. Це була п’ята вагітність постраждалої.

На місце терміново прибули медики. На жаль, після обстеження фельдшер не відчув серцебиття плоду. Жінку доставили до лікарні з діагнозом: завмерлий плід на 22-му тижні вагітності.

Щоб покарати домашнього тирана, факт домашнього насильства передали до поліції.

Куди звертатися жертвам домашнього насилля:

  • Поліція – 102
  • Урядовий контактний центр – 1547 (з мобільного або стаціонарного). Інформаційна консультація, психологічна підтримка, реєстрація відповідного звернення до державних органів. Цілодобово і безкоштовно.
  • Національна гаряча лінія з запобігання домашньому насильству – 116 123 (з мобільного) або 0 800 500 335 (зі стаціонарного). Цілодобово, безкоштовно, анонімно. Інформаційна, соціально-психологічна та юридична підтримка.

Раніше Інформатор повідомляв, що у Кривому Розі вагітна жінка перекинулася на автівці Peugeot. Також ми писали, що Кривому Розі домашній тиран побив дружину до напівсмерті.

Олена Шевченко

Нагору