Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Хлопчик застряг в 6-метровому колодязі в Пʼятихатках

Іноді цікавість дітей може привести до негативних наслідків. Так, 11-річний хлопчик заліз в глибокий каналізаційний колодязь. Він схопився за дріт, аби не полетіти вниз.

Повідомляє Інформатор із посиланням на поліцію Дніпропетровської області.

9 серпня близько 13:30 у Пʼятихатках хлопчик із цікавості заліз у колодязь, але назад вибратися вже не зміг. Він міцно трималася за металевий прут, аби не впасти у шестиметровий колодязь.

Хлопчина почав кликати на допомогу і на щастя поруч знаходилися правоохоронці. Вони допомогли хлопчині підтягнутися та витягнули його на поверхню.

Дитина була налякана, але не постраждала. Ювенальні поліцейські викликали батьків та провели з ними профілактичну бесіду.

«Шановні батьки. Будьте свідомими та відповідальними! Адже безпека дітей залежить саме від дорослих. Ймовірність стати заручником непередбачуваних обставин настає для дитини саме у ті моменти, коли вона залишається без нагляду», – нагадують правоохоронці.

Раніше Інформатор повідомляв, що у Кривому Розі дитині на спину впала цегла. Також ми писали, що хлопець впав з канатної дороги в річку і потонув.

 

Олена Шевченко

Нагору