Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Підліток за гроші від рф підпалив автівку військового у Дніпропетровській області

В Дніпропетровській області почастішали випадки навмисного підпалу військових автівок. Спецслужби рф підкупають підлітків, щоб вони вони знищували майно військовослужбовців. Так сталося й у Дніпрі.

16-річний хлопець облив військовий позашляховик легкозаймистою сумішшю та підпалив, – повідомляє Інформатор із посиланням на поліцію Дніпропетровської області.

В одному з месенджерів підлітку запропонували підзаробити. Йому написав представник рф та запропонував за 2 тисячі доларів знищити автомобілі ЗСУ. Хлопець погодився, після чого отримав вказівки російських спецслужб та придбав усе необхідне для підпалу авто.

В Дніпрі підліток помітив автомобіль «Land Rover» із символами ЗСУ. Неповнолітній сфотографував автівку та відправив фото куратору, після чого отримав команду знищити транспорт. 17 липня він спалив військову автівку.

Слідчі Служби безпеки України повідомили фігуранту про підозру. Йому загрожує до 8 років позбавлення волі.

Раніше Інформатор повідомляв, що пара підлітків познущалась над могилою військового у Дніпропетровській області. Також ми писали, що спецслужби рф завербували експрацівника “Укрзалізниці”, щоб він “здавав” позиції ЗСУ.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору