Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Здавали снаряди на металобрухт: у Дніпропетровській області загинув чоловік, а жінці відірвало ногу

Деякі мешканці нехтують правилами безпеки і заради заробітку вдаються до ризикованого підробітку. Так в Павлоградському районі на подвірʼї подружньої пари вибухнув боєприпас. Жінці відірвали ногу, а її чоловік загинув на місці.

Повідомляє Інформатор із посиланням на публікацію медикині Світлани Зайчикової.

Чоловік і дружина займалися розмінуванням снарядів. Вилучені вибухонебезпечні предмети вони здавали як металобрухт і на цьому заробляли. На жаль, цього разу один із наче неактивних снарядів вибухнув. Чоловік отримав травми несумісні з життям. У жінки – опіки і відірвана нога в області стегна.

«Було дуже страшно і небезпечно надавати допомогу, так як по всьому дворі розкидані вибухонебезпечні предмети. Ні ДСНС, ні військових і навіть очевидців на місці не було. Чекати не було часу, тому прийняли рішення надавати медичну допомогу в таких умовах», – розповідають медики.

Після надання допомоги жінку доставили в приймальне відділення Покровської лікарні. Далі її госпіталізували в профільний заклад Запоріжжя.

Раніше Інформатор повідомляв, що поблизу Кривого Рогу в квартирі вибухнув боєприпас і загинули двоє людей. Також ми писали, що чоловік підірвав гранату на одній із вулиць міста.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

 

Олена Шевченко

Нагору