Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Двоє синів залишилися без батька: на війні загинув водій БелАЗу з Кривого Рогу

22 липня на війні загинув Олександр Денисенко. Серце захисника зупинилося біля населеного пункту Залізне Бахмутського району, що на Донеччині. У криворіжця залишилися дружина та двоє синів.

Повідомляє Інформатор із посиланням на газету “Металург“.

Олександр став на захист України у перші дні війни. Старший сержант Олександр Денисенко служив стрільцем-помічником гранатометника механізованого батальйону.

У цивільному житті він працював на «АрселорМіттал Кривий Ріг». Був водієм БелАЗу у гірничотранспортному цеху гірничого департаменту. Він возив вивозив гірничу масу великим кар’єрним самоскидом.

На жаль, під час бойових дій на фронті досвідчений водій загинув.

«Олександр був досвідченим водієм, професіоналом своєї справи, – згадує начальник автоколони Дмитро Ципченко. – Він завжди допомагав своїм колегам та користувався у колективі авторитетом. Керування великою технікою, робота у складних умовах кар’єру потребують від працівників чималої уваги та майстерності. У Олександра Денисенко ці навички були ще й помножені на величезний досвід роботи. Цим досвідом він ділився із молоддю, яка тільки починала свою роботу».

«Разом з Олександром ми працювали 17 років, – говорить бригадир белазистів Артем Подопригора. – Спогадів за цей час накопичилося багато, але серед них немає чогось негативного. Навпаки, Олександр завжди випромінював впевненість, спокій, виваженість та щирість. Він міг так дипломатично висловити якусь критику, що людина не ображалася, а прислуховувалася до його слів. У Олександра були здібності педагога, він вмів передавати свій досвід молодим працівникам, і  робив це так добре, що вони одразу все розуміли і знали, що завжди можуть розраховувати на його вчасну допомогу та підтримку. Олександр був талановитим наставником. А ще він дуже любив свою родину та гідно виховував своїх синів. Важко усвідомлювати, що він загинув. Це важка втрата для всього колективу, для усіх людей, які  його знали, для яких він зробив багато хорошого».

Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким полеглого Героя.

Раніше Інформатор повідомляв, що на війні загинув батько трьох дітей з Криворіжжя. Також ми писали, що на війні загинув командир спецпризначенців.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Нагору