Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Був одним з найкращих бригадирів: на війні загинув металург з Кривого Рогу

3 червня 2024 року загинув солдат Іван Гайченя. Серце захисника зупинилося поблизу населеного пункту Спірне Бахмутського району, що на Донеччині. Іван був співробітником «АрселорМіттал Кривий Ріг». 

Повідомляє Інформатор із посиланням на газету «Металург».

Іван Гайченя працював у цеху з обробки, прибирання металу і сортування металопродукції.

«Він був одним з найкращих бригадирів. Іван не лише швидко і якісно виконував роботи з прибирання металопродукції, а й майстерно організовував роботу своєї бригади, – згадує старший майстер основної виробничої дільниці ПП «Стіл Сервіс» Олександр Бруханський. – Справедливим був, мав беззаперечний авторитет. Іван був веселої вдачі, міг жартами підняти настрій будь-кому. Робота прибиральника гарячого металу тяжка, і він виконував її бездоганно. Та ще й встигав добре мотивувати колег. Його бригада працювала на стані ДС 250-5. Це дуже важка дільниця для прибиральників металу, бо стан у свій час катав продукцію надзвичайно інтенсивно. Приблизно рік тому Іван став на захист України. А нещодавно ми з болем дізналися, що наш колега загинув у бою».

Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким полеглого Героя.

Раніше Інформатор повідомляв, що на війні загинув сімейний лікар з Кривого Рогу. Також ми писали, що на Харківщині загинув металург з Кривого Рогу.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Нагору