Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

«АТБ» передала штурмовому полку «Сафарі» десять вантажівок

Системна підтримка ЗСУ, Нацгвардії, добровольчих формувань, медичних закладів, рятувальників тощо є пріоритетною частиною загальної стратегії роботи «АТБ». Загальна сума благодійної допомоги від «АТБ» станом на сьогодні вже наблизилась до позначки у 2 мільярди гривень.

Об’єднуючи навколо цих надважливих питань колег, покупців, партнерів по бізнесу та українське суспільство у цілому, «АТБ» реалізувала чимало благодійних проєктів. Збору безпрецедентного 168-мільйонного донату для ЗСУ було навіть присвячено святкування 30-ї річниці компанії. Завдяки зусиллям «АТБ» військові отримали більше тисячі одиниць спецтехніки (багатофункціональні пікапи, вантажівки підвищеної прохідності, автоцистерни, піротехнічні машини, штабні автівки тощо) та не меншу кількість сучасних БпЛА Mavic3 Pro. У лавах ЗСУ, Тероборони і Нацгвардії сьогодні служать понад 4,5 тисячі працівників «АТБ».

Днями у Вишгороді Київської області відбулася чергова передача нашим захисникам вантажних автівок. Цього разу Штурмовий полк Національної поліції України «Сафарі» (підрозділ № 1 в Департаменті поліції особливого призначення «ОШБ НПУ «Лють») отримав від «АТБ» одразу десять сучасних машин вантажопідйомністю у 10 тонн кожна. Саме такий вид транспорту є майже універсальним, здатний виконувати широкий спектр функцій, та фактично вважається робочою конячкою будь-якого воєнного підрозділу. Штурмовий полк НПУ «Сафарі» було сформовано на самому початку повномасштабного вторгнення, для захисту Києва та Київської області. Він брав участь в обороні столиці, а у квітні 2022-го року проводив зачистку Бучі від диверсантів та вибухонебезпечних пасток. Сьогодні штурмовики «Сафарі» беруть активну участь в бойових діях на Сході України та наводять жах на ворога.

Окрім допомоги війську, «АТБ» надає системну підтримку також медичним закладам країни. Після підступного ворожого ракетного удару по «Охматдиту» у Києві в «АТБ» оперативно виділили 20 мільйонів гривень на порятунок постраждалих і відновлення лікарні.

Ще один з найстаріших медичних закладів України — Дніпровська обласна клінічна лікарня ім. Мечникова, вже неодноразово отримувала від «АТБ» найсучасніше медобладнання та видаткові матеріали. За роки війни у тому числі й завдяки допомозі відповідального бізнесу хірургічні відділення «Мечки» врятували тисячі поранених українських воїнів.

«АТБ» передала штурмовому полку «Сафарі» десять вантажівок MAN 

Штурмовий полк Сафарі отримав від АТБ десять нових вантажівок

Партнерський матеріал

Нагору