Кривий Ріг До сайту

У Кривому Розі біля підʼїзду помітили тарантула

Все частіше в Україні пoчали з’являтися тарантули. Тому необхідно навчитися жити пoруч з цими великими павуками. Так, у Тернівському районі помітили великого тарантула, який наполохав містян.

Реклама

Про це повідомили мешканці ПівнГЗК на сторінці групи «Природа криворіжжя», – передає Інформатор.

6 серпня тернівчани зробили світлину «незваного гостя», якого помітили прямо біля підʼїзду. Ним виявився південноруський тарантул. Про це написали в коментарях учасники групи.

Реклама

«Мамочка тарантула, шукає де їй кокон сховати, не чіпайте їх, вони афігєні. В нас їх тут колись було ого-го, зараз нажаль такой красотіщі нема майже, я стару з нори витягував бувало майже отой птіцеєд екземпляри, а на фото щось молоде ще, дай Бог наплодяться, вони вражин вбивають, тих же капустянок в городах… Не треба брати в руки якщо не впевнений, може і вкусити якщо придавиш, самі не нападають», – написав Віктор.

Якщо побачили павука, краще його не чіпайте, адже всі вони отруйні, просто кількість отрути, яку вони виділяють різна – може бути безпечною, або ж нести сильну загрозу здоровʼю. Додамо, що павук-вовк (південноруський тарантул) – отруйний.

Тарантул у Кривому Розі

Раніше Інформатор писав про те, що у дворі криворізької багатоповерхівки полював отруйний павук. Також ми писали, що у Кривому Розі виявили отруйну скалапендру.

Реклама

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Реклама