Кривий Ріг До сайту

Криворіжці перевозили контрабанду у тайниках вантажівок

На Волині затримали двох мешканців Кривого Рогу, які організували незаконний «бізнес». Чоловіки переправляли цигарки за кордон. Разом з ними «працювали» ще троє волинян.

Реклама

Повідомляє Інформатор із посиланням на Волинську обласну прокуратуру.

Пʼятеро контрабандистів створили незаконний канал увезення тютюнових виробів у країни Євросоюзу.

Реклама

З січня по квітень 2024 року вони купували цигарки, звозили їх у гаражне приміщення у Нововолинську, де ховали в спеціально пристосовані тайники у кузовах вантажних автомобілів. Згодом «товар» переправляли через кордон України, приховуючи цигарки від митників.

Під час обшуку автомобіля в міжнародному пункті пропуску «Краківець» 17 квітня 2024 року правоохоронці вилучили 11,5 тис пачок тютюнових виробів вартістю понад 1,1 млн грн та сам транспортний засіб.

Згодом виявлено та вилучено ще один автомобіль, в якому знаходилося понад 10,5 тис. пачок тютюнових виробів вартістю понад 650 тисяч гривень.

Реклама

Суд обрав підозрюваним запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

На вилучені товарно-матеріальні цінності, а також на три транспортні засоби фігурантів провадження і належну одному з них земельну ділянку, накладено арешт.

Вилучені контрабандні цигарки

Раніше Інформатор повідомляв, що митники виявили контрабанду серед тонн залізної руди, яка прямувала з Кривого Рогу. Також ми писали, що в Саксаганському районі виявили продаж нелегальних цигарок.

Реклама

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Реклама