Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Кривому Рогу виділили 300 мільйонів гривень на підготовку до опалювального сезону: де зʼявляться модульні котельні

Минулий опалювальний сезон у Кривому Розі пройшов дуже важко. Щойно він закінчився, ледь не одразу розпочалася підготовка до наступного. Щоб полагодити тепломережі для Кривого Рогу виділили додаткові кошти.

Про це повідомив голова ДніпрОВА Сергій Лисак, – передає Інформатор.

З обласного бюджету на капітальний ремонт системи теплопостачання у Кривому Розі виділили 300 мільйонів гривень.

«Щойно завершився минулий опалювальний сезон, почали дбати про наступний. Вже декілька місяців йде робота в котельнях, багатоповерхівках, школах, лікарнях. Фахівці перевіряють та лагодять обладнання. Аби критична інфраструктура у холодну пору року працювала стабільно», – доповів про роботу в області Лисак.

Крім того, завдяки міжнародним організаціям в Зеленодольську встановлять три модульні котельні. Одна з яких вже монтується в міській лікарні.

«Розглядається можливість забезпечення регіону когенераційними установками. Працюємо над захистом критичної інфраструктури. Зокрема, енергетичних об’єктів», – йдеться у повідомленні.

Станом на початок серпня в Дніпропетровській області на 60% виконані роботи з підготовки до опалювального сезону.

«Так, зима буде складною. Але впораємося», – сказав Лисак.

Раніше Інформатор повідомляв, як у Кривому Розі пояснюють проблеми з водопостачанням. Також ми писали, як криворіжцям реструктуризувати борг за опалення та куди звертатися.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору