Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

На Харківщині загинув металург з Кривого Рогу

11 липня загинув металург з Кривого Рогу Микола Приставка. Серце захисника поблизу населеного пункту Кутузівка Харківської області. У лавах ЗСУ Микола служив з квітня 2022 року.

Повідомляє Інформатор із посиланням на газету «Металург».

У цивільному житті Микола працював кошовим конвертерного цеху на підприємстві «АрселорМіттал Кривий Ріг». Тільки 22 червня на фронті загинув побратим і колега Олександр Шередка і от 11 липня знову в цех прийшла трагічна звістка про загибель Миколи Приставки.

«Олександр та Микола не лише працювали поруч, а й товаришували. Микола Приставка був одним з найкращих у підготовці ковшів до розливання сталі. Досвід та завзяття допомагали йому виконувати роботу швидко та якісно. Він був природженим лідером. Яким би складним не було виробниче завдання, Микола ніколи не опускав рук, він налаштовував колег. Мав веселу вдачу, миттєво підіймав настрій. Ніколи нікого не обговорював за спиною, а одразу казав правду у вічі, якою б неприємною вона не була. За все це його дуже любили та поважали у бригаді. Друга гірка непоправна втрата для нас усіх за цей невеличкий проміжок часу. Завжди пам’ятатимемо про цю чудову людину», – каже майстер основної виробничої дільниці розливання сталі Андрій Бондаренко.

Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким полеглого Героя.

Раніше Інформатор повідомляв про загибель на фронті бійця Дмитра Коротуненка, який працював на аеродромі Кривого Рогу. Також ми писали, що на фронті загинув холодноярівець і батько двох дітей з Кривого Рогу.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Нагору