Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Троє дітей залишилися сиротами: на війні загинув металург з Кривого Рогу

Відбиваючи штурм ворога загинув досвідчений металург Леонтій Потьомкін. Серце захисника зупинилося 19 липня поблизу населеного пункту Роботине в Запорізькій області. 

Повідомляє Інформатор із посиланням на публікацію профспілки «АрселорМіттал Кривий Ріг».

У цивільному житті Леонтій працював різальником гарячого металу на «АрселорМіттал Кривий Ріг». Він був досвідченим металургам, адже віддав цій справі 20 років життя.

З 2021 року Леонтій Потьомкін служив за контрактом у лавах ЗСУ. Він виборював незалежність України приєднавшись до учасників АТО/ООС на Донбасі.

На жаль, після трьох років служби Леонтій загинув в запеклому бої із ворогом.

У нього залишилося троє дітей, які стали сиротами, адже два роки назад втратили матір.

«Леонтій більше 20 років свого трудового життя віддав сортопрокатному цеху №2, де весь цей час він працював у нас різальником гарячого металу в першій технологічній бригаді, – розповідає старший майстер основної виробничої дільниці дрібносортного стану №4 СПЦ-2 Павло Житникович, – Він був спокійною, врівноваженою людиною, і це сприяло не тільки повазі до нього серед колег у нашому виробничому колективі, а й добре відбивалося на самій його роботі. Леонтій завжди підходив до неї дуже відповідально, розпочинав її, добре все підготувавши, подбавши про все необхідне, щоб виконати своє завдання без зайвих витрат часу і при цьому з відмінною якістю.

Не памʼятаю, щоб Леонтій міг допустити якісь, навіть незначні, порушення правил з охорони праці, дотримувався він їх за будь-яких обставин «залізно», так що в цьому відношенні міг бути взірцем для інших працівників. Взагалі, був він дуже надійною людиною, саме надійність я б відзначив, як одну з найбільш примітних рис його характеру. Дуже шкода, що клята війна забирає від нас таких людей – досвідчених професіоналів, на яких, як то кажуть, і тримається виробництво».

Раніше Інформатор повідомляв про загибель на фронті бійця Дмитра Коротуненка, який працював на аеродромі Кривого Рогу. Також ми писали, що на фронті загинув холодноярівець і батько двох дітей з Кривого Рогу.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Нагору