Кривий Ріг До сайту

У Кривому Розі збільшать кількість Пунктів незламності: скільки додадуть

Через російські атаки на енергосистему українців чекає складна зима. В «Укренерго» попередили, що взимку також можливі відключення електроенергії. Тому у Кривому Розі створять додаткові 58 Пунктів незламності.

Реклама

Повідомляє Інформатор із посиланням на Раду оборони Кривого Рогу.

Нові Пункти будуть створені у 32 комунальних закладах освіти, 3 державних закладах (інститут та технікуми), 11 закладах медицини, трьох терцентрах та 9 закладах культури.

Реклама

Кожен Пункт буде оснащений генераторами, тепловими гарматами, старлінками, медичними аптечками, будуть облаштовані куточки для матері та дитини.

Всього Пунктів незламності буде 271.

На сьогодні у місті працює 213 Пунктів незламності та пунктів обігріву та підзарядки. Ними вже скористалися майже 80 тисяч людей. У всіх Пунктах, що розташовані у закладах освіти та культури, є укриття.

Реклама

«Всі ми сподіваємося, що користуватися ними доведеться якомога рідше, дай Боже щоб взагалі не довелося, але готуємось до всіх можливих сценаріїв», – пишуть у Раді оборони міста.

Раніше Інформатор розповідав про будівництво «підземних шкіл» у Кривому Розі. Також ми писали, які площі та вулиці перейменували у Кривому Розі.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Реклама

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Реклама