Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Працював на аеродромі Кривого Рогу: загинув нацгвардієць Дмитро Коротуненко

26 липня під час виконання бойового завдання загинув криворіжець Дмитро Вікторович Коротуненко. Він став на захист України у квітні 2022 року. У Дмитра залишилася дружина та двоє доньок.

Повідомляє Інформатор із посиланням на публікацію Державне підприємство обслуговування повітряного руху.

Дмитро Коротуненко закінчив Криворізький авіаційний коледж цивільної авіації, а у 1997 році прийшов до Украероруху на посаду техніка з радіонавігації та радіолокації.

Працював на аеродромі Кривий Ріг, обслуговуючи обладнання, яке забезпечує посадку повітряних суден.

У 2001 році Дмитро створив у Кривому Розі створив профспілку працівників радіотехнічного забезпечення польотів та зв’язку, яка згодом увійшла до Київської федерації працівників РТЗ.

У 2004 році Дмитро заочно закінчив Харківський національний університет радіоелектроніки, після чого став інженером з радіонавігації, радіолокації та зв’язку, керівником чергової зміни Криворізької служби обслуговування повітряного руху України.

Дмитро працював інженером радіонавігації та радіолокації, голова профспілки працівників зв’язку, навігації та спостереження органу AFIS Кривий Ріг.

У квітні 2022 Дмитро став на захист нашої Країни у лавах Національної гвардії України. На жаль, 26 липня чоловік загинув в боях із загарбниками.

«Дмитро прекрасний фахівець, доброзичливий, життєрадісний у житті. Він був турботливим чоловіком та батьком двох доньок. Його трагічна загибель – велике горе для родини, тяжка втрата для колективу та підприємства в цілому», – кажуть колеги.

Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким полеглого Героя.

Раніше Інформатор повідомляв, що в лікарні від отриманих на фронті поранень помер криворіжець Сергій Лазаренко. Також ми писали, що на війні загинув металург Серафим Білик.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору