Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

В лікарні від отриманих на фронті поранень помер криворіжець Сергій Лазаренко

14 липня 2024 року у шпиталі помер металург з Кривого Рогу Сергій Лазаренко. Захисник отримав тяжкі поранення під час виконання бойового завдання біля населеного пункту Бердичі Покровського району що на Донеччині. Сергій служив гранатометником.

Повідомляє Інформатор із посиланням на газету «Металург».

У вересні 2023 року Сергій Лазаренко під час мобілізації приєднався до лав ЗСУ.

У цивільному житті він працював машиністом насосних установок рудозбагачувальної фабрики № 1 гірничого департаменту ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг». Добре розбирався у техніці, тому завжди допомагав колегам у налаштуванні гаджетів та компʼютерів на роботі.

Старший майстер технологічної бригади РЗФ-1 Микола Мамошин знав Сергія Лазаренка протягом багатьох років. «Він був дуже сумлінним і досвідченим працівником, – розповідає Микола. – Добре виконував виробничі завдання, був наставником для новачків, щедро ділився багаторічним досвідом. Робота машиніста насосних установок надважлива. Адже своєчасна подача води для процесів збагачення руди у необхідній кількості – невід’ємна складова стабільної роботи цеху. Без води РЗФ взагалі працювати не зможе. Сергій справлявся з роботою якнайкраще. Він завжди був спокійним, розсудливим, врівноваженим. Ми його дуже поважали. А ще він цікавився комп’ютерними технологіями, добре розбирався в гаджетах та програмному забезпеченні. Він безвідмовно допомагав колегам налаштовувати смартфони тощо. Сергій брав участь у налаштуванні наших виробничих комп’ютерів, які знаходяться в операторній. За допомогою його налаштувань ми й по сьогодні керуємо роботою цехового устаткування та виробничими процесами. Ми втратили чудову людину й першокласного працівника. Завжди пам’ятатимемо про нього».

Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким полеглого Героя.

Олена Шевченко

Нагору