Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Не дожив місяць до 29-річчя: на війні загинув захисник Серафим Білик

Серафим Білик з Кривого Рогу став на захист України у перші дні війни. 4 липня 2024 року звʼязок із ним обірвався. З 6 липня Серафим вважався зниклим безвісти, а згодом рідним повідомили, що він загинув. 1 серпня йому мало б виповнитися 29 років. Без батька залишився маленький син.

Повідомляє Інформатор із посиланням на газету «Металург».

У цивільному житті Серафим працював на «АрселорМіттал Кривий Ріг». Він був електромонтером агломераційної фабрики.

«Серафим Білик був покійний, виважений, розумний, працьовитий. У складі першої бригади він обслуговував електрообладнання агломераційного цеху. Ця робота потребує чималих знань та професіоналізму, адже обладнання складне», – зазначають колеги.

Після початку повномасштабного вторгнення росії Серафим Білик вступив до лав ЗСУ. Він служив кулеметником механізованого батальйону.

Рідні, колеги та друзі постійно тримали з ним зв’язок. Останній раз Серафим був у мережі 4 липня. А з 6 липня прийшла звістка, що він зник безвісті. Згодом стало зрозуміло, що Серафим, на жаль, загинув.

«Розумний хлопець, він добре знався на своїй справі, до роботи ставився дуже серйозно, ретельно виконував усі задачі, був уважним та зосередженим, – згадує електрик аглофабрики Сергій Білявський. – У колективі Серафима поважали, адже він був спокійним, товариським, завжди готовим допомогти, міг підтримати веселим жартом. А ще він випромінював впевненість, у своїх силах та у будь-яких ситуаціях, завжди знав як правильно діяти та поводитись. Ця риса характеру допомагала не тільки йому, а і тим, хто працював з ним поруч. Важко визнавати, що Серафима більше не буде з нами. Його загибель стала важкою втратою для усіх нас».

Висловлюємо щире співчуття рідним та близьким полеглого Героя.

Раніше Інформатор повідомляв, що на війні загинув металург з Кривого Рогу. Також ми писали про загибель на фронті молодого добровольця з Кривого Рогу.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

 

Нагору