Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

У Кривому Розі помер колишній директор гімназії №51

24 липня стало відомо про смерть Василя Олексійовича Доценка. Він три роки очолював Криворізьку гімназію №51. Також освітянин викладав фізику школярам.

Повідомляє Інформатор із посиланням на сторінку навчального закладу.

Василь Олексійович був директором гімназії №51 протягом 1989-1992 років.

«Василь Олексійович був талановитим педагогом і організатором, у своїй роботі виявляв високий рівень професіоналізму, ініціативи та творчості… Його головним завданням управлінської діяльності була системність, наступність, вміння бачити перспективу, прогнозувати результати, демократично підходити до планування шкільного життя», – згадують колеги.

Також у коментарях колишня учениця школи  поділилася спогадами про улюбленого вчителя фізики та світлиною з Василем Олексійовичем.

«Василь Олексійович вручав мені атестат зрілості. Він був моїм учителем фізики, людиною з почуттям гумору, на уроках якого завжди було цікаво.Дуже сумно, що він відійшов у засвіти», – написала Марія.

Василь Олексійович вручає атестат учениці

Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким Василя Олексійовича.

Раніше Інформатор повідомляв про смерть викладачки естрадного співу у Кривому Розі та членкині Національної музичної спілки України. Також ми писали, що помер президент Федерації дзюдо Кривого Рогу Михайло Яловий.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору