Кривий Ріг До сайту

У Кривому Розі з’явиться новий патріотичний мурал

Новий патріотичній мурал скоро з’явиться у Кривому Розі. Розташований він на стіні будівлі на вулиці Матусевича. Автор – відома криворізька художниця Анастасія Щербак.

Реклама

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на пост Анастасії Щербак.

Мурал присвячений легендарному полку “Азов”. Та як пише сама дівчина: “Мурали – це не лише про естетику. Наразі це про історію, що твориться сьогодні, про суспільно значущі теми, про змістовне навантаження зображення, це форма комунікації з суспільством, це про пам’ять”.

Реклама

За словами Насті, мурал скоро відкриється.

Нагадаємо, що це далеко не перша робота Анастасії. Завдяки їй на стіні будинку у Металургійному районі з’явився портрет Боріса Джонсона, на Поштовому проспекти зображення ангела-охоронця українських воїнів, а на стіні поблизу 95-го кварталу мурал на честь героїв Небесної Сотні.

Раніше Інформатор писав про те, що у Кривому Розі з’явився мурал на честь розстріляного росіянами Олександра Мацієвського та про те, що у Кривому Розі з’явився мурал з Кримським мостом.

Реклама

Раніше ми розповідали, що на Зарічному на 10 днів перекриють частину дороги для руху транспорту. Писали, чи мають право представники військкоматів зупиняти громадський транспорт для вручення.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Реклама

Олена Шевченко

 

Реклама