Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

У Кривому Розі з’явиться новий патріотичний мурал

Новий патріотичній мурал скоро з’явиться у Кривому Розі. Розташований він на стіні будівлі на вулиці Матусевича. Автор – відома криворізька художниця Анастасія Щербак.

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на пост Анастасії Щербак.

Мурал присвячений легендарному полку “Азов”. Та як пише сама дівчина: “Мурали – це не лише про естетику. Наразі це про історію, що твориться сьогодні, про суспільно значущі теми, про змістовне навантаження зображення, це форма комунікації з суспільством, це про пам’ять”.

За словами Насті, мурал скоро відкриється.

Нагадаємо, що це далеко не перша робота Анастасії. Завдяки їй на стіні будинку у Металургійному районі з’явився портрет Боріса Джонсона, на Поштовому проспекти зображення ангела-охоронця українських воїнів, а на стіні поблизу 95-го кварталу мурал на честь героїв Небесної Сотні.

Раніше Інформатор писав про те, що у Кривому Розі з’явився мурал на честь розстріляного росіянами Олександра Мацієвського та про те, що у Кривому Розі з’явився мурал з Кримським мостом.

Раніше ми розповідали, що на Зарічному на 10 днів перекриють частину дороги для руху транспорту. Писали, чи мають право представники військкоматів зупиняти громадський транспорт для вручення.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

 

Нагору