Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

У Кривому Розі молдаванин обікрав літнього чоловіка

У Кривому Розі сталося пограбування. 18 липня до 84-літнього пенсіонера звернувся незнайомий чоловік та запропонував йому купити посуд. Коли “продавець” потрапив до квартири, він вихопив гроші у літнього чоловіка та втік. 

Як повідомляє Інформатор з посиланням на поліцію Дніпропетровської області, злочин стався 18 липня о 15.30 в одній із квартир у Металургійному районі Кривого Рогу. Зловмисник підійшов до літнього чоловіка на вулиці та запропонував придбати посуд. Коли грабіжник опинився у потерпілого у квартирі та побачив гроші у пенсіонера в руках, він вихопив їх та втік.

Зловмисник підійшов до літнього чоловіка на вулиці та запропонував придбати посуд.

Зловмисник підійшов до літнього чоловіка на вулиці та запропонував придбати посуд.

Правоохоронці затримали 50-річного “продавця”.

Під час досудового розслідування він заявив, що не розуміє українську мову, тому слідчий залучив сертифікованого перекладача, який перекладав для підозрюваного матеріали кримінального провадження, у томі числі й повідомлення про підозру.

19 липня слідчі повідомили зловмиснику про підозру.

Раніше Інформатор повідомляв, що під Кривим Рогом чоловік напав на літню сусідку із сокирою. Також ми писали, що рецидивіст пограбував дівчину біля автобусної зупинки у Покровському районі.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору