Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Спека вбила пасажирку потягу, який рухається через Дніпропетровську область

16 липня в потягу «Запоріжжя-Ужгород» через спеку померла жінка. У вагоні не були кондиціонування, а цей тиждень був найспекотнішим за всі часи вимірювання. Залізні вагони нагріваються до рекордних температур.

Про трагічний випадок повідомила Інесса Воронова у соцмережах, передає Інформатор.

«Уночі жінка з нашого купе, яка їхала в Стрий до подруги, раптово померла — спека в вагонах без зірочки нереальна, всі пасажири мокрі й захекані, це не подорож, а знущання», — написала жінка на своїй сторінці у facebook.

19 липня в ефірі програми «Сніданок з 1+1» керівник пасажирського напрямку «Укрзалізниці» Олександр Перцовський підтвердив смерть пасажирки від спеки у потязі.

«Підтверджується. Ми просто не педалюємо кожен такий випадок, але в поїздах, оскільки понад 100 тисяч людей подорожує, на жаль, особливо в літній період, трапляються ось такі природні смерті», – сказав Перцовський.

Наразі проводиться розслідування, з приводу смерті жінки в потязі. Результати дадуть відповідь, чи можна було запобігти трагедії.

«По цьому випадку зокрема ми дивимося чи можна було запобігти, чи можна було швидше зреагувати, на скільки оперативно викликали медиків і наскільки оперативно вони приїхали. Висновків по цьому випадку поки немає»,  – зазначив Перцовський.

На жаль, половина рухомого складу не обладнана кондиціонерами взагалі. Пасажирів про це попереджають і надають рекомендації, як діяти, якщо придбали квитки на потяг у вагоні без кондиціонування.

«Температурні рекорди побиті всі, а в нас половина парку не обладнана кондиціонерами взагалі. Зараз ми чітко маркуємо вагони, які мають надійні системи кондиціонування, сніжинкою, щоб люди знали», – уточнив Олександр Перцовський.

Раніше Інформатор повідомляв, що у Кривому Розі чоловік кинувся під потяг. Також ми писали, що у Кривому Розі в електричці помер чоловік.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору