Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Мав би відпочивати, але визвався йти на чергування: на війні загинув боєць з Кривого Рогу

7 липня захищаючи Україну загинув санітар-Стрілець Дмитро Лантух з Кривого Рогу. Свій останній бій Дмитро прийняв в селі Липці на Харківщині. У цивільному житті Дмитро Ланьух працював на «АрселорМіттал Кривий Ріг».

Повідомляє Інформатор із посиланням на газету «Металург».

«Я піду з вами, я допоможу». Ці слова Дмитра переповіли його побратими. Разом з іншими бійцями Дмитро повернувся з бойового завдання і мав відпочивати. Але у наступній групі захисників не вистачало бійців, тож Дмитро визвався піти з ними на чергування і був смертельно поранений.

В «АрселорМіттал Кривий Ріг» Дмитро Лантух працював помічником машиніста тепловозу у залізничному цеху № 2.

«Дмитро завжди всім допомагав. Наші хлопці знали, що за потреби вони завжди могли покластися на нього. Працьовитий, кмітливий, талановитий – у Дмитра були дуже гарні перспективи для кар’єрного росту. Але усе перекреслила війна, – говорить Валерій Руденко, заступник начальника ЗЦ № 2. – Дмитро працював на металургійному виробництві, перевозив необхідні для роботи вантажі, як то агломерат, концентрат, заготівки, флюси тощо. Він добре знався на своїй справі, був врівноваженою, позитивною людиною. Дуже важко втрачати таких людей».

Висловлюємо щире співчуття рідним та близьким полеглого Героя.

Раніше Інформатор повідомляв, що під час ВЛК помер захисник з Дніпропетровської області. Також ми писали, що на фронті загинув молодий доброволець з Кривого Рогу.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Нагору