Кривий Ріг До сайту

За 13 тисяч євро криворіжець під сидінням мікроавтобуса намагався втекти за кордон

Водій мікроавтобуса намагався заховати військовозобовʼязаного з Кривого Рогу в ніші для багажу. За таку «комфортну» поїздку криворіжець заплатив перевізнику 13 тисяч євро. Проте за кордон втікач так і не потрапив.

Реклама

Повідомляє Інформатор із посиланням на Західне регіональне управління Держприкордонслужби.

Мешканець Чернівців здійснював міжнародні пасажирські перевезення між Україною та Румунією. Перевізник майже щодня перетинав кордон через пункт пропуску «Порубне».

Реклама

Прикордонники-оперативники дізналися, що чернівчанин має намір незаконно вивезти з України чоловіка. 16 липня він, як зазвичай, прямував до Румунії за кермом пасажирського мікроавтобуса. Під час перевірки транспортного засобу прикордонники виявили прихованого чоловіка. Криворіжець знаходився в ніші для багажу під заднім сидінням буса.

Як з’ясувалося, незаконний пасажир з Кривого Рогу за доставку до Румунії без прикордонно-митного оформлення заплатив водію 13 тисяч євро. Також прикордонники встановили ще двох осіб, причетних до протиправної схеми.

На чоловіка, який намагався втекти з України, склали адмінпротокол.

Реклама

Водія затримано та розпочато кримінальне провадження за організацію незаконного переправляння осіб через кордон.

Криворіжця виявили під сидінням у мікроавтобусі

Раніше Інформатор повідомляв, що прикордонник застрелив мешканця Дніпропетрвоської області, який намагався втекти до Румунії. Також м писали, що “стрімер” з Дніпра знімав на відео, як він намагається втекти з України.

Олена Шевченко

Реклама