Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

За 13 тисяч євро криворіжець під сидінням мікроавтобуса намагався втекти за кордон

Водій мікроавтобуса намагався заховати військовозобовʼязаного з Кривого Рогу в ніші для багажу. За таку «комфортну» поїздку криворіжець заплатив перевізнику 13 тисяч євро. Проте за кордон втікач так і не потрапив.

Повідомляє Інформатор із посиланням на Західне регіональне управління Держприкордонслужби.

Мешканець Чернівців здійснював міжнародні пасажирські перевезення між Україною та Румунією. Перевізник майже щодня перетинав кордон через пункт пропуску «Порубне».

Прикордонники-оперативники дізналися, що чернівчанин має намір незаконно вивезти з України чоловіка. 16 липня він, як зазвичай, прямував до Румунії за кермом пасажирського мікроавтобуса. Під час перевірки транспортного засобу прикордонники виявили прихованого чоловіка. Криворіжець знаходився в ніші для багажу під заднім сидінням буса.

Як з’ясувалося, незаконний пасажир з Кривого Рогу за доставку до Румунії без прикордонно-митного оформлення заплатив водію 13 тисяч євро. Також прикордонники встановили ще двох осіб, причетних до протиправної схеми.

На чоловіка, який намагався втекти з України, склали адмінпротокол.

Водія затримано та розпочато кримінальне провадження за організацію незаконного переправляння осіб через кордон.

Криворіжця виявили під сидінням у мікроавтобусі

Раніше Інформатор повідомляв, що прикордонник застрелив мешканця Дніпропетрвоської області, який намагався втекти до Румунії. Також м писали, що “стрімер” з Дніпра знімав на відео, як він намагається втекти з України.

Олена Шевченко

Нагору