Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

У Кривому Розі продавчиня отримала опік від генератора: жінка в реанімації

Через відключення світла, підприємці Кривого Рогу все частіше почали використовувати в роботі електрогенератори. Але не варто забувати про техніку безпеки при роботі з ними. Так, у Металургійному районі працівниця користуючись генератором отримала опіки рук.

Повідомляє Інформатор із посиланням на пост медика Артура Кривця.

12 липня «швидку» викликали в один із закладів торгівлі у Металургійному районі. Прибувши на місце медики зʼясували, що при відключенні від мережі акумуляторного інвертора 34-річна працівниця закладу отримала травму.

Постраждалу з електротравмою і електроопіком кисті доставили до реанімаційного відділення Криворізької міської лікарні.

«Українське суспільство докладає неймовірних зусиль щоб забезпечити свою життєдіяльність під час тривалих відключень електропостачання та водопостачання. Для роботи і в побуті використовуються електрогенератори, акумуляторні інвертори та будь-яке інше обладнання тимчасового забезпечення відновлення електропостачання. Та кожний з пристроїв потребує чіткого дотримання правил безпеки їх використання, порушення цих правил може привести до важких наслідків для здоров’я, а іноді і життя», – наголошують медики.

Раніше Інформатор повідомляв, що у Кривому Розі дитина перекинула на себе розпечену пательню із картоплею і отримала опіки.Також ми писали, що хлопчик отримав опіки, коли у квартирі спалахнув диван.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору