Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Комунальники дістали із каналізації чергове «страховисько»

Під час промивання каналізаційних мереж комунальники часто знаходять «скарби», яким там явно не місце. Так, в черговий раз мешканці Кривого Рогу влаштували аварійну ситуацію. Працівники КП «Кривбасводоканал» дістали із каналізації купу вже спростованого сміття, яке виглядає, як чудовисько із підземелля.

Повідомляє Інформатор із посиланням на КП «Кривбасводоканал»

Як розповідають комунальники, в унітаз змивають: подушки, ганчірки, ковдри, безліч вологих серветок, і тонни залишків їжі.

Потім самі ж містяни жаліються, що у них забита каналізація, погано пахне у підʼїзді та дворі.

«Ми, звісно, й надалі будемо  приводити до ладу водовідведення. Але поки абоненти не усвідомлять, що засмічення виникають виключно з їхньої вини, – подібним фото не буде кінця-краю. Саме так криворіжці показують повагу до рідного міста», – бідкаються фахівці.

Криворіжцям вкотре нагадують, що каналізації не місце вологим серветкам, старому ганчір’ю, поліетиленовим пакетам, залишкам їжі. 

«Якщо ви поважаєте власний дім та рідне місто – припиніть змивати в унітаз різного роду сміття! Таким чином ви не просто створюєте аварійну ситуацію, а й псуєте майно міської громади! Донести сміття до урни – не важко! Згадайте про тих люде, які щодня вручну витягають тонни сміття зі стоків на каналізаційних станціях. Ми просимо криворіжців дбайливо ставитися до мереж водовідведення, користуватися смітником та бути відповідальними», – звертаються комунальники до містян.

Олена Шевченко

Нагору