Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Двоє дітей залишилися без батька: на війні загинув металург з Кривого Рогу

27 червня в бою із загарбником загинув Іван Чудновцев. Серце захисника зупинилося на Донеччині. У Івана залишилися дружина, двоє дітей, сестра, племінники, батьки.

Повідомляє Інформатор із посиланням на газету «Металург».

У цивільному житті Іван більше 20 років працював в «АрселорМіттал Кривий Ріг». Свій трудовий шлях він розпочав у 2001 році з посади оператора пульта управління в ДЦ № 2 на дільниці Гранустановка. У 2010 році Івана перевели на посаду шлакувальника (бригадира).

Колеги з ДЦ № 2 говорять про Івана, як про чемну, розсудливу, цілеспрямовану людину, з якою було приємно виконувати виробничі завдання та просто спілкуватися.

«Івана я знав дуже давно, він родом з Миколаївської області, де мешкає і моя рідня, – говорить Сергій Мартинюк, старший майстер виробничої дільниці Гранустановка ДЦ № 2. – За які б справи не брався Іван, він завжди був зосередженим, уважним, відповідальним. Це допомагало йому в роботі , адже у своїй зміні на дільниці Гранустановка він опікувався роботою операторів грануляції доменного шлаку, які приймають розпечений шлак з  доменної печі. Іван керував машиністами конвеєрів, роботою шлакувальників, машиністом насосної станції, яка забезпечує гранустановки водою. Лише уявіть увесь рівень відповідальності? Іван був професіоналом! А ще він був добрим товаришем, його дуже поважали у колективі. Захисник завжди був готовий допомогти, як на виробництві, так і у повсякденному житті. Саме тому не вагаючись Іван став на захист України. Важко казати про нього у минулому часі. Правду говорять, що війна забирає найкращих».

Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким полеглого Героя.

Раніше Інформатор повідомляв, що Кривий Ріг втратив на війні трьох бійців. Також ми писали, що на Донеччині загинув гірник з Кривого Рогу.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Нагору