Кривий Ріг До сайту

Під час атаки на «Північний ГЗК» загинула мати двох дітей Оксана Довбня

В понеділок, 8 липня, ворог поцілив ракетами у «Північний ГЗК». Під час атаки на майданчику підприємства постраждало четверо співробітників фронт-офісів Метінвест бізнес сервіс. На жаль, одна із працівниць загинула.

Реклама

Повідомляє Інформатор із посиланням на «Метінвест бізнес сервіс».

Трагічно загинула співробітниця Центру соціальних сервісів та інфраструктури Оксана Довбня. У жінки залишилися двоє дітей. Оксані було 43 роки.

Реклама

«Моя Кумасічка, моя рідненька. В мене в голові не вкладається, що ти вже не з нами. Ти ж сама щира та добра людина, завжди перша летіла комусь на допомогу, а про свої негаразди розповідала тільки жартома і завжди казала : «Ну, нічого. Все буде добре». Чому нас покидають самі хороші люди», – написала подруга Оксани Тетяна Алхімова.

Зі складною травмою стегна і численними осколковими пораненнями в лікарні перебуває співробітниця Центру закупівельних сервісів Наталія Кадук.

Також в лікарні зараз знаходиться співробітниця Центру сервісного обслуговування персоналу Олена Сокольницька, яка втратила палець на руці.

Реклама

Легке осколкове поранення отримала співробітниця Департаменту облікових операцій Світлана Нємченко.

Нагадаємо, що під час атаки по Кривому Рогу 8 липня ворог вбив 10 людей. Також Інформатор повідомляв, що через ракетну атаку по Кривому Рогу потрібні донори крові.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Реклама

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Реклама