Кривий Ріг До сайту

Через ракетну атаку по Кривому Рогу потрібні донори крові: які групи

8 липня ворог здійснив масовану атаку на Кривий Ріг. 10 людей загинули. Більше 30 постраждали. Вони у лікарні і потребують допомоги, адже через поранення втратили багато крові.

Реклама

Повідомляє Інформатор із посиланням на Криворізьку станцію переливання крові.

Наразі через надходження до лікарень міста 9 «важких» пацієнтів, які постраждали внаслідок ракетного удару, медики запрошують донорів здати кров. Потрібні донори всіх груп крові, особливо О(І)Rh(-) и А(II)Rh(+).

Реклама

«Дорогі криворіжці, сьогоднішній ранок вкотре нагадав нам, в якій жахливій ситуації зараз знаходиться наша країна і наскільки важливо нам триматися разом, вірити у перемогу і допомагати один одному.
Ми висловлюємо щирі співчуття всім постраждалим від атак на наше та інші міста України. Та просимо кожного не залишатись осторонь та поповнювати запаси крові нашого структурного підрозділу, щоб ми могли вчасно і у повному обсязі надати допомогу тим, хто цього потребує», – звертаються медики до криворіжців.

Щоб стати донором звертайтесь за адресою: вулиця Медична, 12 (станція швидкісного Кільцева, 3-я дільниця), телефони: 056 462 01 71; 068 696 90 92.

Нагадаємо, стати донором може повнолітня людина вагою від 50 кг, в якої немає медичних протипоказань. До пункту здачі крові слід взяти паспорт та ідентифікаційний код.

Реклама

Олена Шевченко