Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

В Україну завітає тропічний вітер та буде спека до +41: коли саме

Якщо хтось вважає, що наразі у Кривому Розі спекотно, то він ще нічого не знає про справжню спеку. А вона очикує Україну вже з 11 липня. Кривий Ріг не стане виключенням.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на Український гідрометеорологічний центр, у зв’язку з поширенням на територію України тропічного повітря з північних районів Африки, наступного тижня очікується жарка погода, впродовж 11-15 липня у більшості областей сильна спека: максимальна температура вдень становитиме 35- 38°; у південних, східних, Полтавській, Дніпропетровській та Кіровоградській областях місцями надзвичайна спека 40-41°, що близько до абсолютних максимумів температури зафіксованих в Україні за всю історію спостережень.

В Україні буде дуже спекотно

В Україні буде дуже спекотно

Погодні умови можуть негативно впливати на самопочуття людей, призвести до ускладнення роботи комунальних служб, енергетичних підприємств, погіршення умов життєзабезпечення населення.

Раніше Інформатор писав про те, що вранці 23 червня криворіжців наполохала величезна хмара диму. Також ми писали, чи погіршився стан повітря у Кривому Розі після ракетних обстрілів.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору