Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Під час відпустки в лікарні Кривого Рогу помер військовий ЗСУ

27 червня в “тисячці” перестало битися серце 52-річного солдата ЗСУ Сергія Ніконова. Чоловік помер під час своєї відпустки. У цивільному житті чоловік працював газорізником на Північному ГЗК.

Трагічну звістку повідомили на сторінці Інформаційного порталу Жовтоводської міської ради у facebook, – передає Інформатор.

Сергій народився 2 квітня 1972 року у Жовтих Водах. Закінчив Петрівську загальноосвітню школу, Жовтоводський промисловий технікум. Із 1990 по 1992 роки проходив строкову військову службу. Працював у Жовтоводському управлінні будівництва, радгоспі “Петрівський”, охоронцем у Жовтневому міжрайонному відділі Державної служби охорони, газорізником на Північному ГЗК.

15 квітня 2022 року Сергій сам пішов до військкомату і став на захист України.

27 червня перебуваючи у відпустці захисник помер у Криворізькій міській клінічній лікарні №2.

За життя Сергій був дуже компанійською людиною, любив приймати гостей. Друзі називали його “душею компанії”. Не цурався роботи, був працьовитим, добрим, веселим. Любив, оберігав та цінував своїх рідних, завжди про них піклувався”, – згадують про захисника знайомі.

У Сергія залишилися дружина Вікторія, син Денис та брат Олексій.

Прощання із солдатом Ніконовим відбудеться 5 липня о 09:00 біля пам’ятника Героям визвольної війни українського народу 1648-1654 років.

Щирі співчуття рідним і близьким! Вічна слава та пам’ять Герою!

Раніше Інформатор повідомляв, що на фронті загинув металург з Кривого Рогу Юрій Радкевич. Також ми писали, що на війні загинув волонтер, доброволець і велобайкер з Кривого Рогу Олександр Шмалько.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору