Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

У Дніпропетровській області жінка народила шосту дитину не доїхавши до лікарні

28 червня близько 5:30 в селищі Богуслав Павлоградського району у жінки раптово почалися перейми. На місце терміново викликали “швидку”. Пологи відбувалися вже вдома у жінки.

Повідомляє Інформатор із посиланням на публікацію медикині Світлани Зайчикової.

Прибувши на виклик медики встановили, що у жінки це 6-та вагітність. Вона була на 38 тижні вагітності та відбулося відходження навколоплідних вод. Фельдшер негайно приготувалась до прийняття пологів.

Народилася здорова дівчинка. Мати з новонародженою дитинкою, після виконання необхідних заходів, доставлені до пологового відділення Павлоградської міської лікарні №1 в задовільному стані.

“До пологів жінка зазвичай готується заздалегідь, але малюки іноді поспішають і тоді пологи відбуваються вдома або в автомобілі екстреної медичної допомоги! На цей раз пологи відбулися вдома у жіночки в присутності бригади ЕМД”, – написали медики.

Раніше Інформатор повідомляв, що у Раді пропонують майже в 10 разів збільшити виплати при народженні дитини. Також ми писали, що у Дніпропетровській області посеред дороги прийняли пологи з триразовим обвиванням пуповини.

Олена Шевченко

Нагору