Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Обіцяв повернути з полону чоловіка: у Кривому Розі шахрай виманив у дружини військового більше мільйона гривень

У Кривому Розі 35 річний чоловік наживався на горі жінки, у якої чоловік вважався безвісти зниклим. Він виманив у жінки близько 1,2 мільйонів гривень. Шахрай обіцяв допомогти у поверненні з полону військового.

Повідомляє Інформатор із посиланням на Спеціалізовану прокуратуру у сфері оборони Східного регіону.

Виявилося, що підозрюваний був знайомим з жінкою, у якої чоловік зник безвісти під час виконання бойового завдання. Знаючи це шахрай повідомив жінці, що її чоловік у російському полоні, а він має «зв’язки» в спецслужбі та може посприяти у його звільненні. Але для цього потрібні гроші.

З жовтня 2023 року по березень 2024 року фігурант отримував кошти від потерпілої на свої банківські рахунки та розпоряджався ними на власний розсуд.

Таким чином задано збитків потерпілої майже на 1 200 000 гривень.

Підчас санкціонованого обшуку у підозрюваного вилучили мобільний телефон, банківські картки та чорнові нотатки.

Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення залогу в розмірі 1 500 000 гривень.

Дружина зниклого військового

Правоохоронці вилучили у шахрая готівку і банківські картки

Раніше Інформатор повідомляв, що псевдоволонтерка з Кривого Рогу на “зборах” виманила у людей більше мільйона гривень і програла їх в онлайн-казино. Також ми писали, що 33-річна шахрайка з Кривого Рогу виманила у громадян більше 40 тисяч гривень.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору